Tgrt Haber
19 Ocak 2022 12:16

Halı sahaların kiralık kalecisi: Maç başına para alıyor

Antalya’da Azerbaycan uyruklu Emil İsrafilov, halı saha maçlarında kaleye geçerek yaptığı her kurtarışla para kazanıyor.

Halı sahaların kiralık kalecisi: Maç başına para alıyor
Antalya,Kaleci,,halı saha,

Türkiye’de de bir kültür haline gelen ve oldukça yaygın bir spor olan halı sahalarda kolay kolay kimsenin geçmek istemediği kaleye çözüm bulundu. Emil İsrafilov, halı sahalarda yaşanan kaleci  sıkıntısına karşı kiralık olarak kiraya geçiyor. Genç yaşına rağmen 14 yılını futbol ile iç içe geçiren Emil İsrafilov, bir yandan futsal, plaj futbolu ve mini futbol ile ilgilenirken bir yandan da pek alışılagelmedik bir geçim kaynağı olan kiralık halı saha kaleciliği ile geçimini sağlıyor.

BAKÜ’DE DE MAÇA ÇIKIYOR

Maçlarda kendisini kiralamak isteyenlerle instagram üzerinden iletişim kuran İsrafilov, çıktığı maç periyodunu anlatırken, “Burada çok tanınmadığım için haftada iki üç maçım oluyor, ama Bakü’de yaptığımda haftada 15-20 maçım olduğunu hatırlıyorum. Bir günde iki veya üç tane maçım oluyordu” ifadelerini kullandı.

“ELDİVENLER EKMEK TEKNESİ”

Çıktığı maç başına 50 ila 100 TL civarında ücret alan İsrafilov, olmazsa olmazı kaleci eldivenlerinden bahsederken, “Onlar benim geçim kaynağım, ekmek teknem” ifadelerini kullandı. Çıktığı maçlarda çevresindekilerden ve saha içindeki takım arkadaşlarından aldığı tepkileri de anlatan kiralık file bekçisi, “Antalya’da kiralık halı saha kaleciliği olayıma takılan çok oluyor. “O nasıl iş, öyle iş mi olur” diyorlar, yememem gereken golü yediğimde ise “Ya sen nasıl kalecisin” deniliyor normal olarak. Özellikle arkadaşlarım aldığın paranın hakkını ver diyor. Bunu şaka olarak da ciddi olarak da diyen var” ifadelerini kullandı.

Halı sahaların kiralık kalecisi: Maç başına para alıyor

Halı sahaların kiralık kalecisi: Maç başına para alıyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Naqibullah halimi 3 Haziran 2023 01:45

Kaleci

Sonraki Haber Yükleniyor...