Tgrt Haber
20 May 2021 14:46

Halil Dervişoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Sezonun ikinci yarısında Galatasaray'da kiralık geçiren ve gösterdiği başarılı performansla Milli Takım'a seçilen Halil Dervişoğlu, sarı kırmızılılardaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Halil Dervişoğlu'ndan Galatasaray açıklaması
Halil Dervişoğlu,,galatasaray,,transfer,,milli takım,

Sezonun devre arasında İngiliz ekibi Brentford'dan Galatasaray'a kiralanan Halil Dervişoğlu, A Milli Takım kampında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ay yıldızlı formayı giyeceği için gururlu olduğunu söyleyen Halil Derviişoğlu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Elimden geleni yapacağım.  İnşallah bu yolda uzun yıllar devam edeceğiz. Çok mutluyum." dedi.

 

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın A Grubu'nda İtailya, Galler ve İsviçre ile zorlu müsabakalara çıkacaklarına dikkat çeken Halil Dervişoğlu, "Takımımız çok iyi oyunculardan oluşuyor. Bugüne kadar çok iyi maçlar oynadık. İnşallah herkes elinden geleni verecek ve hayırlı maçlar olacak" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH BİR DAHAKİ SENEYE..."

Galatasaray ile kaçırdıkları şampiyonluğa da değinen Dervişoğlu, "Çok üzgünüz ama yapacak bir şey yok. Elimizden geleni verdik. Son maçı kazandık ama yeterli olmadı. İnşallah bir dahaki sene ya da böyle bir şans elimize geçtiğinde değerlendiririz" şeklinde konuştu.

 

GALATASARAY'DA KALACAK MI?

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak edilen Halil Dervişoğlu, "O konu hakkında biçbir bilgim yok. Şu an söyleyebileceğim başka bir şey yok" yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...