Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Kasım 2014 22:21

Halilhodzic'in açıklamaları başkanı çıldırttı

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in basın toplantısındaki şok açıklamaları sonrası Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yola çıktı.

Halilhodzic'in açıklamaları başkanı çıldırttı
ts, halildozic, başkan,

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lokeren maçı öncesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takımdaki yıldızları hedef alan açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Konunun muhatabı olan ve ''İlk tercihlerimiz değildi, geldikleri kulüplerde yedek bekliyorlardı'' sözleriyle şok yaşayan Cardozo ve Constant'ın moralinin inanılmaz derecede bozuk olduğu öğrenildi. Halilhodzic'in bu çıkışa, ''Hoca artık gitmek için fırsat bekliyor'' şeklinde yorumlandı. Tam da bu noktada programını iptal eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun apar topar maça gitme kararı aldığı ve yarın sabah erken saatlerde Belçika'ya uçacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...