Tgrt Haber
23 Ocak 2015 18:52

Halter Şampiyonası başladı

Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası madalya töreni, Eskişehir Atatürk Spor Salonu'nda başladı.

Halter Şampiyonası başladı
halter, şampiyona, başladı,

Atatürk Spor Salonu'nda ki törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy katıldı.

Tören öncesinde Eskişehir Atatürk Spor Salonu'nda bulunan Halter Antrenman Salonu'nu gezen Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, salonun bakımsız olduğunu ancak bu durumu kınamadığını ifade ederek, salonun bakıma alınacağını kaydetti. Aksoy'un konuşmasından sonra söz alan Salih Koca ise, bu şampiyonanın Eskişehir'de gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederek, sporculara başarı diledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren kadın sporculara madalyaları takdim edildi. 58 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Eskişehir'i temsil eden Büşra Özdemir'e madalyasını AK Parti Milletvekili Salih Koca verdi.
Turnuva, törenin ardından 65 ve 69 kiloda yarışan erkek sporcuların müsabakaları ile devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...