Tgrt Haber
26 Şubat 2014 18:20

Hami Mandıralı'dan Juve'ye gözdağı

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus'tan çekinmediklerini, tur için sahalarında oynamanın bütün avantajlarını kullanacaklarını söyledi.

Hami Mandıralı'dan Juve'ye gözdağı
hami, mandıralı, trabzonspor, teknik sorumlusu, hami mandıralı, juventus, uefa

Mandıralı, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın akşam Juventus ile oynayacakları müsabaka öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı'nda futbolcu Özer Hurmacı ile basın toplantısı düzenledi. Futbolun sonuç oyunu olduğunu ve kazandığınız zaman anlam kazandığını anlatan genç çalıştırıcı, "Deplasmandaki ilk maçta çok iyi kontra atak futbol sergiledik. Pozisyonlar bulduk. Verilmeyen bir golümüz var. O gol verilseydi Trabzon'a çok farklı bir planla gelecektik. Fakat yenilgiye rağmen camiamızdan övgüler aldık. Keşke sonuç da güzel olsaydı ama unutmamak lazım ki, karşımızda Juventus var. Güçlü bir takım ve 2-0 mağlup oluyorsunuz. Yediğimiz golleri de göz önünde bulundurursak şansız olduğumuzu söyleyebiliriz." dedi. Bu tip maçlar için plan yapmanın ne kadar doğru olacağını bilmediğini ifade eden Mandıralı, "Ama bizim planımız oyuncalarımızın sahada göstereceği yürekli mücadeledir. Son maçlardaki performanslarını sergilerlerse bunun üzerinden gelebilirler. Şu unutulmasın, karşınızda dünya devlerinden birisi var. Felsefimiz; Trabzonspor asla defans oynamamalı, hücum oynamalı. Fakat defansta da önlemleri almalı. Bunun üzerine çalışmalarımız yapıyoruz. Sahada noktayı koyacak, Trabzonspor'u şahlandıracak olanlar futbolcularımızdır. Onlara güveniyoruz. Fakat bütün sonuçlara açığız sonuçta futbol oynuyoruz." ifadelerini kullandı. Kendi sahalarında oynamanın avantajları kullanacaklarının altını çizen genç teknik adam, "En büyük silahlarımız oyuncularımız. Arkamızda da itici bir taraftar gücü var. Bekleyip göreceğiz. Juventus'tan çekinmiyoruz. Futbolumuzu oynayacağız. Bize yakışanı yapmaya çalışacağız." dedi. Mandıralı, takımdaki oyuncuların durumuyla ilgili bir soru üzerine de, Bosingwa'nın hafif bir sakatlığının olduğunu, bu akşam yapılacak son idmandaki durumuna göre karar vereceklerini dile getirdi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Malouda'nın da 2 günden takımla çalıştığını söyleyen Mandıralı, tecrübeli futbolcunun da 18 kişilik maç kadrosunda olacağı bilgisini verdi.
ÖZER'İN AÇIKLAMALARI
Bordo-mavili takımın tecrübeli ismi Özer Hurmacı da kendilerine az şans tanınsa da turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Trabzon ve ülke için önemli bir maça çıkacaklarına değinen Özer, "İlk maçta güzel bir futbol oynadık ama skor tam istediğimiz gibi olmadı. 1-0 öndeyken verilmeyen bir golümüz vardı. Neticesinde ikinci maçta kendi evimizde oynuyoruz. Elimizden gelinin en iyisin yapıp birçok takıma burada mağlubiyet tattırdığımız gibi Juventus'a da tattırmak istiyoruz." dedi. İlk maçta bir gollerinin verilmediğini söyleyen deneyimli oyuncu, yarınki maçta daha dengeli bir hakem yönetimi beklediğini kaydetti. Özer, tur şanslarıyla ilgili olarak ise, "Şansımız yüzde 20 gibi gösterilse de taraftarımızın da desteği ile bunu yüzde 60'lara çıkartıp inşaallah turu geçeriz." diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...