Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2014 16:39

Hamit Altıntop'tan, Prandelli'ye rest!

Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı kalmasından sonra Hamit Altıntop, Prandelli ile yaptığı görüşmede sağ bek oynamak istemediğini dile getirdi. Galatasaray'ın yerli oyuncularından üst üste olumsuz haberler geliyor.

Hamit Altıntop'tan, Prandelli'ye rest!
hamit altıntop,prandelli,görüşme,galatasaray,yerli oyuncu

Bu oyunculardan ilki Hamit Altıntop. Sarı-Kırmızılı kulüpteki son sezonunu yaşayan tecrübeli futbolcu, Prandelli ile yaptığı görüşmede sağ bekte oynamak istemediğini söyledi.
Böylece İtalyan hocanın elindeki tek sağ bek Veysel kaldı ve dolayısıyla kadro dışı kalan Sabri'ye gün doğdu.İkinci sorun Sinan Bolat'ta. Muslera'ya alternatif olarak yüksek bir bedelle kiralanan tecrübeli eldivenin kalçasında yırtık tespit edildi. Sinan'ın bir süre tedavi edileceği bildirildi.Bir sakatlık sorunu da Gökhan Zan yaşıyor. Prandelli'nin kadroda düşünmeye başladığı tecrübeli futbolcunun, artık kronik hale gelen sıkıntılardan biriyle uğraştığı tedavisinin Florya'da yapıldığı belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...