Tgrt Haber
21 Haziran 2014 18:34

Hamit'ten 'kalmak istiyorum' mesajı

Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon takıma hiçbir katkı sağlayamayan Hamit Altıntop'un gönderileceği iddia edilmişti. Ancak tecrübeli futbolcu Galatasaray'da kalmayı çok istiyor.

Hamit'ten 'kalmak istiyorum' mesajı
hamit altıntop, galatasaray, transfer

Sarı-Kırmızılılar, Hamit Altıntop'u transfer etmek için çok uğraşmış, 2012-13 sezonunun başında Fenerbahçe'nin elinden kapmıştı. Bu transferle büyük sükse yapan Cim Bom, buna rağmen yıldız futbolcudan bir türlü istediği verimi alamadı. İlk sezonunda Schalke'ye attığı müthiş gol dışında akılda kalan bir performansı olmayan Hamit, geçtiğimiz sezon ise takıma hiç katkı sağlayamadı. Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniye 8 karşılaşmada sadece 268 dakika sahada kalabildi. Yıllık 2.9 milyon Euro garanti ücretiyle takımın en fazla kazanan isimlerinden biri olan Hamit'in yeni sezon öncesi gönderileceği öne sürüldü.
Aysal, kalmasından yana
Tecrübeli oyuncu ise Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Hamit yakın çevresine yaptığı açıklamada, "Sakatlık nedeniyle beklentileri karşılayamadım. Artık iyileştim. Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takması için elimden geleni yapacağım. Burada mutluyum" ifadelerini kullandı. Başkan Ünal Aysal'ın da Hamit Altıntop'u takımda tutmayı planladığı öğrenildi. Yönetim, özellikle yabancı kontenjanının 5+3 olarak belirlenmesinin ardından yerli oyuncu anlamında Hamit'ten daha kaliteli bir futbolcunun transfer edilemeyeceği görüşünde.     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...