Tgrt Haber
10 Aralık 2014 08:21

Hamza Hamzaoğlu 'Sinan Bolat' gerçeğini açıkladı

Hamza Hamzaoğlu'nun Muslera'yı tribüne göndererek milli file bekçisini sahaya sürmesi şaşkınlığa neden olurken, perde arkasında Sinan Bolat Porto'dan kiralanırken imzalanan sözleşmenin getirdiği şartlar olduğu ortaya çıktı

Hamza Hamzaoğlu 'Sinan Bolat' gerçeğini açıkladı
Hamza Hamzaoğlu, sinan bolat, muslera, galatasaray,

Eray İşcan'ın yetersiz performansı üzerine Fernando Muslera'nın alternatifi olarak Porto'dan kiralanan Sinan Polat'ın dün Arsenal karşısında sahaya sürülmesi şaşkınlığa neden oldu... Hamza Hamzaoğlu'nun şaşırtan hamlesinin perde arkasında ise Sinan Polat'ı kiralarken Porto ile imzalanan sözleşmenin getirdiği şartlar olduğu ortaya çıktı. Söz konusu sözleşmede Porto'nun ilk devre sonuna kadar en az 5 karşılaşmada Sinan'a ilk 11'de forma verilmesi şartı getirdiği açıklandı. Sinan, üç kupa maçında daha 11'de sahaya sürülecek ve sezonu tamamlaması sağlanacak. UEFA, Devler Ligi grup maçlarında galibiyete 1 milyon, beraberliğe ise 500 bin Euro prim veriyor... Ne var ki D Grubu'nu sadece 1 puan ile kapatan Galatasaray kasasına sadece 500 bin Euro koyabildi ve bir anlamda yıllık 1 milyon 300 bin Euro alan Sinan Bolat'ın ücretini dahi çıkaramadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...