Tgrt Haber
04 Nisan 2015 18:36

Hamza Hamzaoğlu'ndan istifa açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, istifa haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan istifa açıklaması
hamza hamzaoğlu, istifa,

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün basında yer alan "Hamza Hamzaoğlu istifadan döndü" haberi hakkında GS TV'de açıklama yaptı. Hamzaoğlu, "Böyle bir haberi okumadım ancak istifa gibi bir durum söz konusu değil" şeklinde konuştu.

"KARABÜK MAÇI ÇOK ZORLU GEÇECEK"

Karabük maçının zorlu geçeceğini ifade eden Hamzaoğlu, "Karabük maçı kolay olmayacak. Bundan sonraki hiçbir maç olay olmayacak. Bir beraber ve coşkulu bir şekilde oynadığımz sürece kazanamayacağımız maç yok. İnşallah devamını getiririz. Kasımpaşa maçının devre arasında skor 2-0 iken hiç tereddüt etmedim. Sabırsızlıkla devre arası olsun diye bekledim. Hücumdayken savunma duruşumuzda sıkıntı vardı. Kenardan bağırında oyuncu bunu hissedemiyor. Konuşunca sorunlar çözüldü." ifadelerini kullandı.
"KASIMPAŞA MAÇI 3 PUANDA DAHA FAZLASINI VERDİ"
Kasımpaşa karşısında üç puandan daha fazlasını kazandıklarını belirten Hamzaoğlu, " Hem karakterli hem de Galatasaray'a yakışan oyuncular yetiştiriyorlar altyapımızda. İnşallah alyapımızdan da kadromuza gelecek yıllarda oyuncular geleceğini umuyoruz. Kasımpaşa galibiyetinin 3 puandan fazla getirisi oldu. İlk yarıda galibiyete ulaşmak için acele ettik. Devre arasında bunu konuştuk. Maç sadece hücum ederek kazanılmaz. Savunma da yapmak lazım. Oyunu elimizde tutmamız gerektiğini konuştuk. Oyuncularımız da bunu sahada çok iyi uyguladılar. 2-0 geriden gelip 3-2 kazanmak da takımımızın gücünü göstermiş oldu" dedi.
"FİKSTÜR AVANTAJINA İNANMIYORUM"
Fikstür avantajı hakkında da konuşan Hamzaoğlu, "Fikstür avantajına inanmıyorum. Belki kağıt üzerinde avantaj-dezavantaj olabilir ama sahada her maç zorlu geçecek. Ligin sonu yaklaştıkca stres kendini daha fazla hissettirecek. Mümkün oldukça sakin olmaya va sahadaki işimizi yapmaya çalışacağız. Futbolculukta ve antrenörlükte başarılı olmaktan ziyade bu sezon ilk yılımda şampiyon olmak beni heyecanlandırıyor. İnşallah bunu başarırım. Hem futbolcuyken hem antrenörken şampiyon olmak çok da önemli değil ama şampiyon olmak önemli." şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIM'IN HEDEFİ BU TURNUVA OLMAMALI"

A Milli Takım'ın son durumunu da değerlendiren genç teknik adam, "Milli takım Hollanda maçında çok iyi oynadı. Avrupa Takımları bize karşı üstün oynardı. Ama bu maçta çok kontrollü oynadık ve uzun süre önde kaldık. Son dakikalarda gelen gol bizi çok üzdü. Selçuk ve Sneijder'in performansı sevindirici. Keşke Sneijder iyi oynasaydı da biz sevinseydik. Keşke Bizde Burak ve Selçuk gol atsaydı. Wesley'nin golüyle de 2-1 bitseydi maç. Fatih Hoca'nın dediği gibi hedef bu turnuva olmamalı. Türk Futbolu'nun geniş bir yapılanmaya ihtiyacı var. Umarım bunu hep birlikte yaparız." ifadelerii kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...