Tgrt Haber
20 Mart 2015 11:45

Hamza Hamzaoğlu'nun Tarık planı!

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamzaoğlu, sakat oyuncular yüzünden farklı alteratiflere yöneldi.

Hamza Hamzaoğlu'nun Tarık planı!
Galatasaray Kasımpaşa maçı,Hamza Hamzaoğlu

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sakat oyuncular yüzünden büyük sıkıntı yaşıyor. Savunmada Aurelin Chedjou'nun yanında sakatlığı geçen Hakan Balta'yı görevlendirmeyi düşünen genç teknik adam, Koray Günter'i ise yedek soyunduracak. Koray'ın, son haftalarda yaşadığı form düşüklüğünden rahatsız olan Hamzaoğlu'nun genç oyuncuyla bir görüşme yaparak kendisine ihtiyacı olduğunu ve ikinci yarı başlarken ortaya koyduğu performansı kendisinden istediği öğrenildi.

Hamzaoğlu sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Sabri Sarıoğlu'nun yerine sağ bekte görev vereceği isim konusunda ise kararsız kaldı. Bu bölgede Hamit Altıntop ve ve Tarık Çamdal üzerinde duran Hamzaoğlu son kararını maçtan önce verecek. Genç teknik adamın Koray gibi Tarık'tan da bir türlü istediği verimi alamadığı için canının sıkkın olduğu ve Tarık'la da özel bir görüşme yaparak, Eskişehirspor'da herkesin hayran olduğu Tarık'ı yeniden milli takıma göndermek istediğini anlattığı bildirildi.

UMUT'UN GÖREVİ BELLİ!

Kasımpaşa karşısında Yasin Öztekin'den vazgeçmeyi düşünmeyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bruma'yı ise kulübeye çekmeye hazırlanıyor. Genç teknik adam 4-4-2 olmasa da hücum da yaptığı pres yüzünden oyunundan zevk aldığı Umut Bulut'u yine sahaya sürecek. Fakat Hamzaoğlu, Umut'u Fenerbahçe maçında olduğu gibi yine orta sahanın sağında oynatacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...