Tgrt Haber
27 Şubat 2016 17:51

Hamzaoğlu, 'Beklediğimiz her şey sahaya yansıdı'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor galibiyetinin ardından açıklama yaptı.

Hamzaoğlu, 'Beklediğimiz her şey sahaya yansıdı'
bursaspor, hamza hamzaoğlu,

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Yukarıya yaklaşmamız için kazanmamız gereken bir maçtı. Beklediğimiz her şey sahaya yansıdı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan Batalla’nın tek golüyle 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün sahadaki mücadeleden çok psikolojik olarak zor bir maça çıktık. Eskişehirspor için aşağılardan kurtulmak için önemli bir haftaydı. Bizim de yukarıya yaklaşmamız için kazanmamız gereken bir maçtı. İyi bir galibiyet ile ayrılıyoruz. Bundan sonra da mücadelemizi arttırarak, yukarılara doğru çıkışa geçmek istiyoruz. Eskişehirspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Beklediğimiz her şey sahaya yansıdı. Oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...