Tgrt Haber
29 Mart 2015 18:47

Hamzaoğlu, 'Emenike'ye kart verilmemesi iyi oldu'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün A Milli Takımı’nın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada gole katkı sağlayan yıldız oyuncuları Sneijder’e ilişkin açıklama yaptı.

Hamzaoğlu, 'Emenike'ye kart verilmemesi iyi oldu'
hamza hamzaoğlu, emenike, fenerbahçe beşiktaş derbisi,

Galatasaray milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Galatasaray, rakibine 2-0 mağlup oldu. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan mücadeleyi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun doğup büyüdüğü Yunanistan’ın Gümülcine takımı olan Panthrakikos, Nicolos Diguiny ile Fonseca Igor’ın penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazandı.
 
“U21 TAKIMINDAKİ OYUNCULARIMIZI GÖRDÜK”
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ”Milli maçın arasını fırsat bilerek hazırlık maçı oynadık. İyi bir maç oldu. U21 takımında oynayan kardeşlerimizi görme adına bir maç yaptık. Güzel bir maç oldu. Bu haftayı da bu şekilde değerlendirdik. Ben onlara da başarılar diliyorum. Kendi oyuncularımızı da görme fırsatı bulduk. 2-0 kaybettik ama güzel bir maç oldu” dedi.
 
“BURAK YILMAZ DÖNECEK”
Dün oynanan karşılaşmada sakatlık geçiren golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın durumunun sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Eski sakatlığı değil, diğer ayağında arka adalesinde sakatlığı olmuş. Bu akşam Türkiye’ye dönecek ve tedavisine başlanacak. Milli takım dün çok iyi oynadı ama yediğimiz kötü golle mağlup olduk. Taktiksel bir maç oldu. Onların karşısına daha kontrollü çıktık. Daha akılcı bir futbol oldu” diye konuştu.
 
“SNEIJDER YAKALADIĞI ZAMAN VURUYOR”
Hollanda Milli Takımı’nın kaptanı olarak sahaya çıkan Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’in performansının sorulması üzerine tecrübeli teknik adam, “Yakaladığı zaman vuruyor, ona da vurdurmamak lazım. Sneijder bizde de iyi oynadı. Keşke dün akşam iyi oynamasaydı. Milli takımımız kalan maçlarda istediğine ulaşacaktır. Bunun sinyalini aldık. Bizim oyuncularımız çok iyiydi. Gökhan Töre ve Ozan Tufan da iyi oynadı. Fatih hoca ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.
Ligde kalan haftalardaki tüm maçları kazanmak istediklerini ifade eden Hamzaoğlu, “Bundan sonraki her maç zor geçecek. Yine dikkatli ve kararlı bir oyun oynamamız gerekecek. Her maçı kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu.
 
“MELO KENDİSİNİ İYİ HİSSEDİYOR”
Sakatlığı bulunan Brezilyalı oyuncu Melo’nun durumunu sorulması üzerine deneyimli teknik adam şöyle konuştu:
“Melo İstanbul’a geldi. Kendisini iyi hissediyor. Son kontrolleri yapılacak ve antrenman programı belirlenecek. Takıma katıldıktan sonra ne zaman takıma döneceği belli olacak.”
 
“EMENIKE’YE KART VERİLMEMESİ İYİ OLDU”
Ligin 25. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbi mücadelesinde Emenike’nin yaşadığı olayın hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, şu yorumu yaptı:
“Kurallar bazı şeyleri gerektiriyor ama Emenike’nin kendi taraftarına kızıp formayı çıkarmasına hakemin kart vermemesini doğru buluyorum. Onun moralini tutma anlamında insanı bir davranış diyebiliriz. Ancak Emre’nin hareketine kart verilmemesi doğru değil. Fırat Aydınus çok da kötü kararlar almadı. Bir maç oynandı ve bitti.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...