Tgrt Haber
04 May 2015 23:09

Hamzaoğlu, 'Son haftaya kadar gider'

Akhisar engelini aşan Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu şampiyonluk yarışını yorumladı.

Hamzaoğlu, 'Son haftaya kadar gider'
hamza hamzaoğlu, galatasaray,

"Güzel, keyifli, çekişmeli bir sezon geçiriyoruz. Hiçbir maç kolay kazanılmıyor. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürer herhalde. Biz şampiyon oluruz gibi geliyor bize." ESKİ takımı Akhisar'ın karşısına G.Saray Teknik Direktörü olarak çıkan Hamza Hamzaoğlu ligde son haftalara gelinirken artık iyi futbolun değil, 3 puanın önemli olduğunu söyledi: "MAÇTA topa sahip olduk ama istediğimiz bir oyun stilini yansıtamadık. Bundan sonra güzel oyun 2. planda olacak. İstediğimiz gibi başlayamadık ama skoru erken yakaladık. Burak yine golcülüğünü ön plana çıkardı. Skoru bulunca bunu korumaya yönelik bir oyunu tercih ettik.
 
BİR engeli daha geçtik. Şimdi önümüzde 5 maç daha var. Son haftaya kadar gidecek herhalde bu yarış. Belki de şampiyon son maçta belli olacak. Güzel, keyifli, çekişmeli bir sezon geçiriyoruz. Bu gidişatta bir şeyi öngörmek kolay değil. Maçlar kolay kazanılmıyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah sonunda da şampiyon biz olacağız gibi geliyor bize."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...