Tgrt Haber
25 Ocak 2015 21:03

Hamzaoğlu transferi açıkladı

Çaykur Rizespor maçından sonra açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Taraftarlarımızdan ve Burak'tan özür diliyorum' dedi

Hamzaoğlu transferi açıkladı
galatasaray, burak yılmaz, hamza hamzaoğlu,

Türk Telekom Arena'da, Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu... İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları... "Maça tempolu başladık. Golü de bulduk. Sonra tempomuzu düşürmeden oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Sahada arzulu ve coşkulu bir takım vardı.

BURAK'IN SAKATLIĞI
"Burak'ın sakatlığı bizi üzdü. Tabir-i caizse bile bile lades olduk. Dün antrenmanda da konuştuk. Burak 'Oynarım' dedi. Ben de 'Maç farklı olur, depar atmak zorunda kalırsın, zorlanırsın' dedim. Maç oynanırken oyuncu değiştirecektim. Sonra kafamı kaldırıp kulübeye baktım. Burak ile göz göze geldik. Haber yolluyordu maç içinde de. 'İyiym oynayabilirim' diye. Biz de aldık oyuna. Ama ciddi bir şey yok hafif bir zorlanma olmuş adelesinde...

Ben bu olaya vesile olduğum için taraftarlarımızdan ve Burak'tan özür diliyorum. Taraftarlarımıza bu olaydan dolayı, maçın son anlarında coşkuyu yaşatamadık. bu da benim hatamdır. Kararı veren benim sonuçta. Bu da benim için tecrübe oldu.

Hakan Balta ve Koray iyi oynadılar. İstediğim gibiydiler, sakin ve akıllı oynadılar memnunum ikisinden de...

TRANSFER AÇIKLAMASI
Stoper ihtyiacımız var. Bugün koray çok iyiyidi ama, Semih sakat Chedjou milli takımda yine eksik kalabiliriz. Transfer yapmak zorunda da değiliz ama bulursak, bütçemize de uygun olur transfer yapacağız. Serdar Aziz ile ve başka oyuncularla görüşüyoruz ama bütçemize uyarsa alacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...