Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2015 18:10

Hamzaoğlu, 'Üzüntüden uyuyamıyorum'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Hamzaoğlu, 'Üzüntüden uyuyamıyorum'
hamza hamzaoğlu, galatasaray,

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları: "Her iki takım da Türkiye Kupası'nı çok istiyor. Yarın umarım futbol kazanır. İki takıma da başarılar diliyorum. Şu an benim ya da oyuncularımın bir kısmının sözleşmelerinin bitmiş olması bizi hiç etkilemedi. Bunun lafı hiç geçmedi Chedjou iyileşti. Yarın ihtiyacımız olursa kullanacağız."

"2 GÜNDÜR KENDİMİ SUÇLUYORUM"

Hamzaoğlu, şampiyonluk kutlamalarındaki Abdürrahim Albayrak-Ali Dürüst kriziyle ilgili konuştu.

Hamzaoğlu, konuyla ilgili "Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ü kutlamaların bir bölümünde sahneye almayı düşündük. Ama coşkuya kendimizi kaptırdık Bu coşku bizim kontrolü kaybetmemize neden oldu, oyuncular kupaya tura başladı. Onlar bir süre bekledikten sonra ayrıldılar Ben Selçuk'la beraber kenara koştuğumda onların orada olmadığını görünce çok üzüldüm. Üst kata çıktıklarını sonra öğrendim Onların da sahnede olması gerekiyordu. Bu takıma bizim kadar emek verdiler. 2 gündür kendimi suçluyorum ve uyuyamıyorum. Kendileriyle de görüştüm. Görüşmeye de devam ediyorum. Her ikisi de kendimi suçlamamam gerektiğini söylediler. 'Nasıl böyle bir gaflete düştük' diye kendime sordum." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...