Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2015 21:13

Hamzaoğlu'dan Burak Yılmaz açıklaması

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, son günlerde Burak ile aralarında konuştuklarını ve sorun olmadığını söyledi.

Hamzaoğlu'dan Burak Yılmaz açıklaması
hamzaoğlu, burak,

Burak’a inandığını ve güvendiğini kaydeden Hamzaoğlu, “Burak ile bugün konuştuk, kendisine inandığımızı, güvendiğimizi ama daha fazlasını vermek zorunda olduğunu konuştuk. O da ‘Bundan sonra hocam hiç merak etme, inşallah beklentilerinize cevap vereceğim’ dedi. Ben inanıyorum Burak’a” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor’un sezon açılışı nedeniyle Galatasaray’ın U21 takımı kente gelerek hazırlık maçı yaptı. 25 Kasım şehir stadındaki karşılaşmasının ikinci yarısında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da gelerek maçı tribünden takip etti.

''BİR BARDAK SUDA FIRTINALAR KOPARILIYOR''

Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan, Edirnespor’un 22 numaraları ve üzerinde Hamzaoğlu yazılı formasını hediye etti. Ardından konuşan Galatasaray’ın teknik patronu Edirne’de Trakyalılarla birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Daha sonra gazetecilerin golcü Burak Yılmaz’ı sorması üzerine konuşan Hamzaoğlu, Burak’ın takımdan gitmesini istemediğini ifade ederek, “Burak veya bir başkanın gitmesini istemiyorum. Burak ve Alex Telles’e teklifler vardı. Biz zaten kadromuzu şekillendirdik sadece transfer sezonu sonuna kadar birkaç takviye yapacağız. Umuyorum ki tüm arkadaşlarımız bizimle bu sezona başlayacaklar. Maçtan sonra bugün çalışmamıza başladık. Kötü bir mağlubiyet aldık ama tabi eksiklerimizi görmemizin yanı sıra yaptığımız iyi şeyleri de göz ardı etmiyoruz. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Kazanma adına her şeyi yaptığımızı ama sadece gol olmadığı için bunda başarılı olamadığımızı çok net görüyoruz ve biliyoruz. Maalesef bir bardak suda fırtınalar koparılmaya çalışılıyor. İşte Burak’ı çıkarıyoruz olay oluyor, diğerini çıkarıyoruz olay oluyor. Buna belki bizde biraz çanak tutuyoruz, bizimde biraz davranışlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Ama bu küçük olaylar yüzünden büyük hedeflerden uzaklaşacak değiliz. Küçük şeylerden de yılacak değiliz, biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz” dedi.

Sarı kırmızılı taraftarların yıldız futbolcu transferi beklentilerine de değinen Hamzaoğlu, gerçeklerin göz ardı edildiğini söyledi. Galatasaray’ı bundan sonraki yıllara da hazırladıklarını anlatan Hamzaoğlu, "İnsanlar tabii ki popülist beklenti içerisinde ve istekler içerisinde oluyor. Ama gerçekler var, bunları göz ardı edemeyiz. Biz Galatasaray Kulübü’nün bundan sonraki yıllarda da hem Avrupa’da hem de diğer platformlarda sürekli kalıcı olan ve varlığını sürekli hissettiren bir kulüp olması yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda geçen seneden daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Kötü başlamış olabiliriz. Bu bizim için çok önemli bir şey değil. Biz önümüzdeki haftalardan itibaren yine doğru yola girip, yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

''CENK, BÜYÜK ORANDA BİTTİ''

Beşiktaşlı Cenk için kulüpte bir toplantı yaptıklarını ve transferin büyük oranda bittiğini kaydeden Hamzaoğlu, “Şimdi toplantıdan çıktık. Son durumda herhalde ufak tefek şeyler var onların üzerinde görüşmeler var. Büyük oranda bitti, bitecek gibi görünüyor. İnşallah bir aksilik olmaz Cenk’i aramızda görmek isteriz” ifadelerini kullandı.

''DENAYER DÜŞÜNECEK''

Galatasaray’ın Manchester City Kulübü'nden kiralamak istediği Jason Denayer, transferiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, “Denayer beğendiğimiz bir oyuncu ama onu kiralık alabiliyoruz. Fakat genç bir oyuncu olması nedeniyle belki önümüzdeki yıllarda satın alma durumu olabilir diye kendi kadromuzda şartlar uyarsa görmek istiyoruz. Kendisi de düşünecek, görüşüyoruz mümkün olursa alacağız, görüştüğü takımlar var. Kadromuza katmak istiyoruz. Onun dışında belki bir oyunca daha alıp transferi kapatıp herkes de rahatlayacak herhalde. Alacağımız oyuncu birkaç mevkii de oynayabilen, hücum ağırlıklı bir oyuncu alacağız” dedi.

''BURAK İLE KONUŞTUK''

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz’ı oyundan çıkardığı için eleştirilen Hamza Hamzaoğlu, kendisiyle görüştüğünü ve aralarında bir sorun olmadığını ifade etti.

Burak Yılmaz’dan memnun olduğunu ancak daha fazlasını beklediğini belirten Hamzaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burak ile konuştuk. Şimdi herkesin şunu bilmesini istiyoruz. Biz oyuncuları zaman zaman eleştiririz. Kendi içimizde alırız, çıkarırız, kenarda bekletiriz, bunların hepsi oyuncumuzdan daha iyi verim alabilmek için yapılan şeylerdir. Bizde Burak’tan memnun olmazsak zaten aramızda tutmayız. Yani söyleriz yönetime ‘Burak ile çalışmak istemiyoruz’ deriz, yolları ayırırız. Ama Burak’tan memnunuz fakat daha fazla istediğimiz için zaman zaman bu tür şeyler yaşamak zorunda kalıyoruz. Burak ile bugün konuştuk, kendisine inandığımızı, güvendiğimizi ama daha fazlasını vermek zorunda olduğunu konuştuk. Oda ‘Bundan sonra hocam hiç merak etme, inşallah beklentilerinize cevap vereceğim’ dedi. Ben inanıyorum Burak’a. Takımımıza en üst seviyede katkı sağlayacak, aynı şekilde diğer oyuncularından memnunum. Bu maçta yenildik belki ama bu maçtaki performanslarımdan ve sahadaki mücadelelerinden dolayı oyuncularımdan memnunum.”

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURASI

Şampiyonlar Ligi’ndeki kuradan hangi takım çıkarsa, çıksın Galatasaray olarak herkese karşı oynayabileceklerini kaydeden Hamzaoğlu, “Kimlerin çıkacağını bilemeyiz. Ne olursa olsun bu takımların hepsi ile karşılaşabiliriz. Hedefimiz öncelikle gruptan çıkmak ve çıkacağımıza inanıyorum. Kuralar çekildiğinde kimlerle oynayacağımızı hepimiz göreceğiz. Kim olursa olsun bizim için fark etmez, biz Galatasaray’ız herkese karşı çıkar oynarız” diyerek sözlerini noktaladı.

Açıklamalarının ardından taraftarların yoğun ilgisine maruz kalan Hamzaoğlu, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Stattaki alt yapı oyuncularının yanına giden Hamzaoğlu, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Hazılık maçında Edirnespor Galatasaray U21 takımını 1-0 mağlup etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...