Tgrt Haber
12 Aralık 2014 18:14

Hamzaoğlu'ndan 4 isme kesik

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Hamzaoğlu'ndan 4 isme kesik

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Karşılaşma için bugün saat 16.10'da özel bir uçuşla Konya'ya hareket edecek olan Galatasaray'ın kamp kadrosu da belli oldu.Kadroya alınmayan isimler arasında Eskişehirspor'da transfer edilen Tarık Çamdal ve Veysel Sarı isimleri dikkat çekti. Oynadıkları futbolla eleştirilen bu iki isim Hamzaoğlu tarafından kızağa çekildi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Cesare Prandelli döneminde kadroda çokca şans bulan Tarık Çamdal'ı Konya'ya götürmedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Arsenal maçında oldukça fazla hata yapan ve eleştiri alan Tarık Çamdal'ı kadroya dahil etmedi.

Arsenal maçında Şampiyonlar Ligi listesinde adı olmayan Sabri Sarıoğlu'nun yerine oynayan Tarık Çamdal Arsenal'in ataklarına engel olamamış ve sağ bekte Sabri'yi aratmıştı. Arsenal maçında ikinci yarıda oyundan aldığı Tarık'ı Konya maçında da kafile kadrosuna dahil etmeyen Hamzaoğlu'nun oyuncunun performansından memnun olmadığı belirtildi.

Galatasaray, Tarık Çamdal'ı sezon başında Eskişehirspor'dan 4.5 milyon Euro'ya transfer etmişti. Milli oyuncu sarı kırmızılı forma altında 9 lig 5 de Şampiyonlar Ligi maçında çıktı. Tarık Çamdal bu maçlarda gol ya da asist yapma başarısı gösteremedi.
 
Galatasaray'da Veysel  ve Tarık'ın dışında Pandev, Dzemaili, Gökhan Zan, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan ve Furkan da Konyaspor kadrosuna alınmadı.
 
Sarı-Kırmızılı ekibin Konya kafilesi şöyle;
 
Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...