Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2015 22:45

Hamzaoğlu'ndan itiraf gibi sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Astana maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'ndan itiraf gibi sözler
hamzaoğlu, galatasaray,

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kazakistan deplasmanında 2-2 berabere kaldıkları Astana maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"İlk yarı istediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıda içgüdüsel bir davranışla oyuncularım geride bekledi. Rakip iştahlandı. 2'yi bulmuş olsak, işler istediğimiz gibi olacaktı. Kötü de bir gol yedik. Uzaklaştırırken, boş kaleye attı. 3 puanla dönmeyi isterdik ama 1 puanla dönüyoruz. Keşke 3 puanla dönebilseydik, daha mutlu olurduk. Önümüzdeki maçlara bakacağız. İki tane Benfica maçı var önümüzde. Herkes herkesi yenebilecek durumda bu grupta. Diğer maçlar da sürprizlere açık."

"Daha iyi olmak zorundayız"

"Bilal kalitesi olan bir oyuncu. Ne yazık ki çok geç iyi yerlere gelebildi. O da ilk yarıda iyiydi, ancak ikinci yarının sonlarına doğru oyundan düştü. Bilal'den memnunum. Diğer oyuncularımın da mücadelesinden memnunum, ama daha iyi olmak zorundayız, bu gerçek."

Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda deplasmanda 2-2 sonuçlanan Astana maçında, skor üstünlüğünü koruyamayarak 2 puan kaybeden tarafın kendileri olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, Astana Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Astana'nın da iyi oynadığını belirterek, "İki takım da kazanabilirdi. Pozisyonlar vardı ama 2 puanı kaybeden bizdik. Önde olan ama skoru koruyamayan bizdik. Astana da iyi oynadı ve iyi pozisyonlar yakaladı" dedi.

Kazakistan'dan 3 puanla ayrılmayı istemelerine rağmen başaramadıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bugün buradan 3 puanla ayrılmayı düşünüyorduk ama kolay bir maç olmayacağını da biliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Astana takımını kutluyorum. Çok dirençli bir ekip. Maçın sonuna kadar da bu güçlerini koruyorlar" diye konuştu.

Genç teknik adam, maça istedikleri gibi başlamalarına rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"İlk yarıda golü de bulduk ama ikinci yarıda 1-0 önde olmanın etkisiyle oyunu geride kabul edince, rakip üstümüze geldi. Bunu avantaja çevirip, 2. golü bulabilirdik fakat pozisyonları değerlendiremedik. Sonra 1-1 oldu ama ardından 2-1'i yakalamamıza rağmen yine skoru koruyamadık. Son dakikalarda yediğimiz golle 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Demek ki bu ligde herkes herkesi yenebilecek güçte. Her şey değişebilir. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda 3 puan alarak hedefimize doğru gideriz."

İkinci yarıda bazı oyuncularda bireysel düşüşler yaşandığını anlatan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Bireysel düşüşlerin biz de farkındayız. İsim vermek istemiyorum ama bazı oyuncular oyundan düştü. Zaten değişiklikleri yaptık. Yaptığımız değişikliklerin de olumlu olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıdaki performansta oyundan düşmelerin etkisi ve koruma içgüdüsü var. Rakip geri düşünce üzerimize geldi. Oyunumuzu o da etkiledi. Oyundan düşen arkadaşlarımızın olduğunun farkındayız" ifadelerini kullandı.

"Umut elinden geleni yapıyor"

Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut'un elinden geleni yaptığını söyledi. Burak Yılmaz'ın kendileri için önemli bir kayıp olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Burak ile Umut çok farklı karaktere sahip. Burak bizim için önemli bir kayıp. Onun yokluğunda Umut beklediğimiz performansı göstermeye çalışıyor. Kendisi elinden geleni yapıyor. Biz de bunun bilincindeyiz. Tabii ki daha iyisini istiyoruz, daha iyi şeyler bekliyoruz. Sadece Umut'tan değil, hepsinde bekliyoruz. Umut elinden geleni sahaya yansıtıyor, kendinde olanı veriyor" şeklinde görüş belirtti.

Sosyal medyada Astana maçında protesto edilmesine neden olan Kazakistan ile ilgili paylaşım yapan Podolski'nin yanlış anlaşıldığını bildiren Hamzaoğlu, "Yaptığı paylaşımı bilmiyorum ama duydum. Lukas'ın bilinçli bir şey yaptığını düşünmüyorum. İyi niyetle yaptığı şey burada farklı algılandı. Onu yanlış anlamayın, Podolski iyi bir çocuk" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...