Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2015 05:23

Hamzaoğlu'ndan Melo açıklaması

Hamzaoğlu, "Melo kendi gitmek istedi. Biz de ona yardımcı olacağız. Ben de isterim bir sürü oyuncu ama bunu Galatasaray'a yapamam" şeklinde konuştu

Hamzaoğlu'ndan Melo açıklaması
melo, felipe melo

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, Melo ile ilgili soruları yanıtlarken sitemkar konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: "Takım olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz. Eksiklerimiz de var. Daha kompakt oynamalıyız. Ama iyi yönlerimiz daha önde... Melo kendi gitmek istedi. Hala gitmeyi arzuluyor. Biz de gitme konusunda yardımcı olacağız.. Üzüldüğüm şey; oyuncularımın emeklerine yazık oluyor. Bu takım 4. yıldızı taktı. Onların emekleri yok sayılmamalı. Ben de isterim bir sürü oyuncu, olmazsa da 'Olmadı' der üstümden atarım ama bunu kulübüme yapamam... Hamit kısa sürede yanımıza katılacak. Transfer için bir ayımız daha var. Melo'nun yerini elimizdeki oyuncularla doldurabiliriz. İnşallah taraftarımız bir an önce bize sahip çıkar." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...