Tgrt Haber
04 Nisan 2015 05:05

Hamzaoğlu'ndan özel uyarı

Hamzaoğlu, Sneijder ve Altıntop'la görüşüp "Karabük'e karşı dikkatli oynamanızı istiyorum. Trabzon'da size ihtiyacım var" diyerek ceza almamalarını istedi

Hamzaoğlu'ndan özel uyarı
hamza hamzaoğlu, sneijder, altıntop,

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Karabük maçından sonra Trabzonspor deplasmanında yıldızlarından mahrum kalmak istemiyor. Genç teknik adam Felipe Melo'nun yokluğunda orta sahanın yükünü başarıyla çeken Hamit Altıntop ve Türkiye ile İspanya maçlarında Hollanda Milli Takımı'nı taşıyan isim olan Sneijder ile özel olarak görüşerek iki futbolcudan Karabük maçında kart görmemelerini istedi. Zorlu deplasmana eksik çıkmak istemeyen Hamzaoğlu, Sneijder ve Hamit'e "Karabük'e karşı daha dikkatli oynamanızı istiyorum. Sadece futbolunuza konsantre olun, rakip ya da hakemle diyaloğa girmeyin. Haftaya Trabzon deplasmanında ikinize de çok ihtiyacım var" uyarısında bulundu.

10'UN İÇİN MAKARNA YEDİK
Sneijder'in annesi Sylvia Sneijder, Holllanda basınına ilginç açıklamalar yaptı. Wesley'i zorluklarla büyüttüklerini söyleyen Sylivia, "Wesley yedi yaşından beri Ajax'ta oynuyor. Babası onu haftada 4 kere arabayla antrenmana getirip götürürdü. Tüm paramızı arabaya benzin koymaya harcıyorduk. Sık sık ucuz olduğu için makarna yiyorduk. Zamanımızı ve paramızı çocuklarımız Ajax'ta oynayabilsin diye harcadık. Kazandığı parayla ilk yaptığı şey yeni eşyalar almak oldu" ifadelerini kullandı.

"BENİM DÖNEMİME BENZİYOR"
2001-2002 sezonunda Mehmet Cansun Yönetimi geçici olarak 8 ay görev yapmış ve şampiyonluğa ulaşan Galatasaray 3. yıldızı takmıştı. Cansun, 4. yıldızı kovalayan Duygun Yarsuvat yönetimi için SABAH'a şu değerlendirmeyi yaptı: "Gerçekten de benim dönemime çok benziyor. Yine bir yıldız savaşı söz konusu. O zaman takımımızda Sergen vardı, şimdi ise Sneijder var... Şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray. Yönetim sonuna kadar teknik heyet ve futbolculara destek vermeli."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...