Tgrt Haber
29 Aralık 2015 09:32

Heracles Başkanı açıkladı, 'Galatasaray Tannane için teklifte bulundu'

Hollanda ekiplerinden Heracles'in Başkanı Jan Smit, Galatasaray'ın Oussama Tannane için transfer girişiminde bulunduğunu açıklayarak, 'Yeterli ödemeyi yaparlarsa veririz' dedi.

Heracles Başkanı açıkladı, 'Galatasaray Tannane için teklifte bulundu'
Galatasaray, Tannane,

Sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde bulunduğu iddia edilen Faslı oyuncu Oussama Tannane için kulübü Heracles'ten açıklama geldi. Hollanda basınına konuşan Hercales Kulübü Başkanı Jan Smit, sarı-kırmızılı takımın bu transfer için kendileri ile temasta bulunduğunu doğruladı. Galatasaray'ın kendilerine teklifte bulunduğunu ifade eden Smit, "Oyuncuya bir zorluk çıkarmayacağız. Kendisi gitmek ister ve Galatasaray da yeterli ödemeyi yaparsa transfer gerçekleşebilir" diye konuştu.
Bu sezon Heracles forması ile 13 maça çıkan 21 yaşındaki forvet oyuncusu 9 gole imza attı. Tannane'nin ayrıca ligde 3 de asisti bulunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...