Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2015 21:50

Hikmet Karaman hakeme patladı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hakem İlker Meral'a tepki göstererek, "Mersin İdmanyurdu'nun penaltısı net bir penaltı. Ancak bizim de penaltımız var. Deneyimli hakemler böyle basit hatalar yapmayacak" dedi.

Hikmet Karaman hakeme patladı
hikmet karaman,rizespor,

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 3-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Mersin İdmanyurdu'nun penaltısı net bir penaltı. Ancak bizim de penaltımız var. Sen onu nasıl görmüyorsun. Oradakini görüyorsun, o birini görmüyorsun. 2. ve 3. yediğimiz gol tamamen bizim hatalarımız. Biz de hatalarımızdan ders çıkartacağız. Özellikle 2. golden sonra. İlk yarın oyuncuların hakeme olan inancı soru işareti, sürekli tartışma içinde geçti. Deneyimli hakemler böyle basit hatalar yapmayacak. Deneyimli hakemler gelişsin, aynı yerde saymasın. Genç hakemler çıksın yönetsin, onlar hata yapsın. Ancak geçmişteki arkadaşlarımız gelişecekler, hep aynı hatalar olur mu ya. Ben bunu söylerken de Mersin İdmanyurdu'nun haklı galibiyetine de gölge düşürmüyorum. Çok iyi disiplinli oynadılar, hak ettikleri bir galibiyeti elde ettiler. Ancak oyunun böyle kritik bölgelerde hakemin davranışları, hakemin vereceği kararlar önemli. Orta hakem göremedi, yan hakem ne yapıyor. Yan hakem niye görmüyor. İyi oynamadık. Bugüne kadar oynadığımız maçlar içinde en vasatını çıkardık. Dolayısıyla Mersin İdmanyurdu'na başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...