Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Şubat 2015 22:44

Hikmet Karaman, 'Sildik'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Eskişehirspor maçının sonrasında konuştu.

Hikmet Karaman, 'Sildik'
hikmet karaman,

Spor Toto Süper Lig'de, bu sezon sahasındaki ilk galibiyetini 11'inci maçında Eskişehirspor'u 3-0 yenerek alan Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Bu galibiyetle negatif olan 'hiç sahasında kazanamayan' takım olma unvanını sildik" dedi. Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oyun ortaya koyduklarını ve 90 dakika sonunda haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Oyunda küçük gerginlikler olduğunu belirten Karaman, "Sonuçta kazanmayı başardık. Bu galibiyetle negatif olan 'hiç sahasında kazanamayan takım' olma unvanını sildik. Bu galibiyetle iki basamak yukarı çıktık ama iki hafta sonra iki basamak aşağı inebiliriz. Rakiplerimiz var. Teknik ekip, yönetim ve oyuncularla minimum hata ile yola devam etmeliyiz" diye konuştu.
 
Bir gazeteci, Karaman'a, "Hafta içinde kurban kesildi, dua edildi. Bunun etkisi var mıdır?" sorusunu yöneltti. Karaman, bu soruyu şöyle yanıtladı:
 
"Kurban kesildi. Dua edildi. Dua, inanç önemli ama o zaman Suudi Arabistan, dünya şampiyonu olur. Bunu farklı konulara getirmek, sosyal medyada alay konusu olur. Bugün şanssızlık yok muydu? Birçok gol pozisyonu bugün de kaçtı. Bazen becerisizlik, bazen son vuruş eksikliği olur. Gol pozisyonuna takım giriyorsa olumlu ama atamıyorsa biraz daha çalışacağız."
 
Karaman, "Kweuke'nin sakatlığı neden kaynaklanıyor?" sorusu üzerine, kadro mühendisliğinin önemli olduğunu dile getirdi.
 
Sezon başın planlama yapılması gerektiğine işaret eden Karaman, şunları kaydetti:
 
"Kweuke'nin sakatlığı var. Aynı tip oyuncular var. Obraniak'ı almasaydık devre arası işimiz zordu. Star, takımı oynatandır. Kweuke, Bursaspor maçı sonrası planlamamızda vardı ama 3 gün kala sakatlandı ve yok. Kweuke'ye maça iki gün kala hastanede saat 22.00'de MR veriyorlar. Maçtan çıkınca sakatlanınca olabilir ama çok kızdım. Yetkililere rica ediyorum. Bu yaşanan ikinci kez. Biz Rizespor'uz ve bu şehrin takımıyız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...