Tgrt Haber
12 Haziran 2019 23:37

Hilmi Kulluk: "Yayıncı kuruluş Türkiye'den çekilmek istiyor"

Spor Toto Süper Lig takımı Konyaspor'un Başkanı Hilmi Kulluk, yayıncı kuruluş beINSports'un zarar ettiği gerekçesiyle Süper Lig'den çekilmek istediğini açıkladı.

Hilmi Kulluk: "Yayıncı kuruluş Türkiye'den çekilmek istiyor"
hilmi kulluk,konyaspor,beinsports,süper lig

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Başkanı Hilmi Kulluk, Kulüpler Birliği'nin beINSports'un ülkeden çekilme kararı ile ilgili toplantı yapma kararı aldığını açıkladı.

YAYINCI KURULUŞ ÇEKİLMEK İSTİYOR
Başkan Kulluk'un yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kulüpler Birliğinden gelen yazıda '18 Haziran'da toplantı var' deniliyor. Toplantının gündemi, yayıncı kuruluşun ödeme talebini görüşmek üzere. Şu an yayıncı kuruluş çıkmak istiyor. Federasyona diyor ki 'Ben satış yapamıyorum, zarar ediyorum', ve bir hesap çıkarmışlar, Türkiye Futbol Federasyonuna verdiği teminatı yakarsa zararı daha az oluyor, devam ederse zararı daha çok oluyor. Belki öyle bir gün gelecek ki o gelirler de gelmeyecek, iş daha da kötüye gidecek. En büyük gelirimiz yayıncı kuruluş, onlar da çıkmak istiyor. Bu, diğer kulüpler için de geçerli."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...