Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 16:09 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 17:41

Hıncal Uluç'tan kötü haber: Entübe edildi

Hastanede yoğun bakıma kaldırılan gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç'un entübe edildiği öğrenildi. Üzücü haberi Galatasaray eski yöneticisi Hukukçu Ural Aküzüm sosyal medya hesabından duyurdu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Hıncal Uluç'tan kötü haber: Entübe edildi
Hıncal Uluç,entübe,yoğun bakım

Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç entübe edildi. Üzücü haberi Galatasaray  Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, sosyal medya hesabından duyurdu.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILMIŞTI

Dün gazeteci Tahir Kum, deneyimli gazetecinin yoğun bakıma kaldırıldığını, "Bayram vesilesiyle sevgili Öcal Uluç üstadımı, abimi aradım... Sesi çok kötü geliyordu... Sebebi; Hıncal abi yoğun bakıma alınmış... Allah'a Teala acil şifalar ihsan eylesin" ifadeleriyle duyurmuştu.

ENTÜBE EDİLDİ

Rahatsızlığı hakkında henüz bilgi verilmeyen Uluç ile ilgili bir bilgiyi de Aküzüm verdi. Aküzüm, sosyal medyadaki hesabından yaptığı paylaşımda, "Hıncal Uluç entübe edildi, Hıncal Abi’ye Allah şifa versin, dualarınızı bekliyoruz…" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...