Tgrt Haber
18 Ekim 2021 20:08

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde verdiği kararlar ile maça damga vuran hakem Ali Şansalan hakkında Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği suç duyurusunda bulundu.

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu
Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği,Ali Şansalan,fenerbahçe,fenerbahçe trabzonspor

Süper Lig’in 9. Haftasında Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi nefes kesti. 3-1 Trabzonspor galibiyeti ile sonuçlanan maç sonunda Fenerbahçeliler mücadeleyi yöneten hakem Ali Şansalan hakkında eleştiride bulunurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un çağrısı üzerine binlerce taraftar takımını karşılamaya gitti. Ali Koç’un açıklamaları ve ‘Perşembe gününü bekleyin ifadeleri sonrasında Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği harekete geçti. 

DAHA ÖNCE DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

HUFEDER Genel Sekreteri Ali Alper Alpoğlu, yaptığı açıklamada Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşandığı iddia edilen hakem hatalarına ilişkin olarak bütün kamuoyunu tepki göstermeye davet etti. 3 Temmuz’dan itibaren saha dışında da Fenerbahçe’nin mağdur edildiğini söyleyen Alpoğlu, daha önce de Şansalan hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti.

“BU DÜZEN ARTIK DURMALI”

Yapılan hataların diğer camiaları da mağdur edebileceğini söyleyen Alpoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
Aynı hakem Ali Şansaalan’a geçen sene Konyaspor müsabakasında yine bir suç duyurusunda bulunulmuştu. Fenerbahçe’nin tamamen kurallara aykırı olarak nizami bir şekilde atmış olduğu golü elle oynama gerekçesiyle iptal etmiştir. Bir senedir bu hakem hiçbir Fenerbahçe müsabakasına atanmazken, ne hikmetse dün bu hakem atanmıştır. Ve vermiş olduğu kararlar da tüm kamuoyunun malumudur. Biz inanıyoruz ki bu hakem yarın bir gün bir başka camiayı da mağdur edecektir. Sadece bu hakem değil, başka bir hakem de başka bir camiayı mağdur edebilir. Biz artık buna bir dur denmesi gerektiğine inanıyoruz. Bütün futbol kamuoyunda Fenerbahçeli, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Trabzonsporlusu hepsini artık bu futbolun sahada oynanması için mücadele yapmış olduğumuz bu suç duyurusuna davet ediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...