Tgrt Haber
28 Aralık 2015 16:47

İbrahim Üzülmez'in istifası kabul edildi

Vartaş Elazığspor'da görevi bırakan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifası, yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

İbrahim Üzülmez'in istifası kabul edildi
istifa, ibrahim üzülmez,

 PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta içindeÜzülmez'in sunduğu istifanın gündeme alınması için ligde dün Adanaspor ile oynanan müsabakanın beklendiği bildirildi.

Adanaspor maçı sonrası kulüp başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulunun Üzülmez ile görüştüğü belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Görüşmede teknik direktör İbrahim Üzülmez, istifasını geri almasının etik olmayacağını kulüp başkanımız Selçuk Öztürk ve yönetim kurulumuza bildirmiştir. Bu gelişmelerin ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifası yönetim kurulumuzca değerlendirilerek kabul edilmiştir. Teknik direktör İbrahim Üzülmez ve ekibine Vartaş Elazığsporumuza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...