Tgrt Haber
16 Mart 2015 17:48

İbrahimovic, Fransa'yı ayağa kaldırdı

PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic, yaptığı açıklamalar sebebiyle özür diledi.

İbrahimovic, Fransa'yı ayağa kaldırdı
ibrahimovic, fransa,

Paris Saint Germain'in yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic, 3-2 kaybettikleri Bordeaux maçının ardından adeta patladı ve çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı. PSG'nin iki golünü de atan Ibrahimovic, maçtan sonra hakem Lionel Jaffredo hakkında ağır ifadeler kullanmış ve "15 yıllık futbol yaşantısında böyle bir hakem görmedim. Bu b*ktan ülke PSG'yi hak etmiyor." diye konuşmuştu.

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Kulübün resmi web sayfasına konuşan Zlatan, aslında yanlış anlaşıldığını söylerken, "Sözlerim Fransa ve Fransız halkına değildi. Sadece futbol için konuştum. Yanlış anlayanlardan özür diliyorum." dedi.

"ÜZGÜN OLMASI HAKLI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ"

Ibrahimovic'e tepki gösterenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Patrick Kanner ve aşırı sağcı Ulusal Cephe Lideri Marine Le Pen de yer aldı. Kanner, Twitter üzerinden paylaştığı mesajda "Ibrahimovic'in üzüntüsünü dile getirmesi hakeme ve onu ağırlayan ülkesine hakaretlerini haklı gösteremez" ifadesini kullandı.

Marine Le Pen ise sosyal medyada yayımladığı mesajda, "Fransa'yı böyle değerlendiren insanlar ülkeden defolup gitmeli" cümlesiyle tepkisini dile getirdi.

Ibrahimovic hakkında maçın hakemi Lionel Jaffredo'nun rapor hazırlaması halinde Fransa Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...