Tgrt Haber
19 Temmuz 2015 13:10

İbrahimoviç Galatasaray'a mı geliyor?

İtalyan basını "Büyük şirketlerin finans gücünü arkasına alan G.Saray, İbrahimoviç'i Milan'a kaptırmaz" diye yazd

İbrahimoviç Galatasaray'a mı geliyor?
galatasaray,ibrahimoviç,

Fenerbahçe'nin peş peşe bombaları patlatması üzerine harekete geçen Galatasaray, çok büyük bir yıldız transfer edip, rakiplerinin daha sezon başlamadan kurduğu psikolojik üstünlüğe son vermek istiyor. Amaç elbette sadece bu değil. Cimbom, yapacağı bu büyük transferle Şampiyonlar Ligi için de iddialı konuma gelmek istiyor. Üzerinde yoğunlaşılan isim ise dünyanın en büyük golcülerinden Zlatan İbrahimoviç'ten başkası değil. İddialar önce dedikodu bazındaydı ama iş giderek ciddiye bindi. Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan bu girişime büyük destek veriyor.
Adeta bir İbrahimoviç kampanyası başlatan taraftarlar kulübe, "1 milyon forma satın alma sözü veriyoruz. Siz yeter ki transferi gerçekleştirin" mesajları yağdırıyor. Dedikodu ile başlayan, bir hevesle devam eden Zlatan İbrahimovic, Galatasaray için bugünlerde adeta bir tutkuya dönüşmüş durumda. Bazı büyük firmaların bu transfere sponsorluk yapmak için hazır oldukları yönündeki haberler, taraftarlar arasındaki heyecanı daha da doruğa taşımış durumda. Peki, Galatasaray'ın İbrahimoviç transferini gerçekleştirme ihtimali var mı yoksa her şey bir sadece hayalden mi ibaret?
Sorunun yanıtı net: Cimbom, İbrahimoviç'e her zamankinden daha yakın. İtalyan basını da haberlerin sadece dedikodudan ibaret olmadığını, Milan'ın da peşinde koştuğu 33 yaşındaki golcünün Aslan'a daha yakın durduğunu yazdı. La Gazzetta dello Sport, G.Saray'ın İbrahimoviç'i Milan'a kaptırmayacağını yazarken, "PSG, Di Maria'yı alması durumunda İbrahimoviç'i satmaya hazır. Ancak Paris ekibi bu şart gerçekleşse bile oyuncuyu Milan'a değil, G.Saray'a satacak. Büyük Türk şirketlerinin G.Saray'a yardıma hazır olması Milan'ın önündeki en büyük engel" bilgisini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...