Tgrt Haber
24 Aralık 2018 11:54 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:38

İhlas Koleji öğrencisi yüzmede Türkiye şampiyonu

Trabzon’da düzenlenen 11-12 Yaş Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Bera Kayra Sarıkaya, Türkiye şampiyonluğu elde etti.

İhlas Koleji öğrencisi yüzmede Türkiye şampiyonu
ihlas koleji,

Mehmet Akif Ersoy Olimpik Spor Kompleksi'nde 192 kulüpten 1200 sporcunun katıldığı yarışmalarda Bera Kayra Sarıkaya sırasıyla 50, 100 ve 200 metre sırtüstü yarışlarında Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.
Birbirinden başarılı yarışlar çıkaran ve rakiplerine açık farkla üstünlük kuran Sarıkaya, hedefinin milli formayla Türkiye'yi uluslararası şampiyonalarda temsil etmek olduğunu söyledi.

Bera'yı yakından takip ettiklerini ifade eden İhlas Koleji beden eğitimi öğretmenlerinden Şenol Özkan, “Bera Kayra başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Kendisinin aynı performansı devam ettirerek ülkemizi Brezilya'da yapılacak şampiyonada temsil etmesini bekliyoruz” dedi.

Sporu ve sporcuyu desteklediklerini her fırsatta dile getirdiklerini ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, “Öğrencimiz Bera Kayra Sarıkaya'yı elde etmiş olduğu üç Türkiye şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Okullarımızda çeşitli dallarda lisanslı olarak mücadele eden ve milli forma ile ülkemizi temsil eden öğrencilerimiz var. Onların varlığı diğer öğrencilerimizi de sporla ilgilenmeleri için motive ediyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...