Tgrt Haber
07 Mart 2014 22:29

İki isim takımla birlikte çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 10 Mart Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını devam ettirdi.

İki isim takımla birlikte çalıştı
Fenerbahçe, webo, cristian, Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe,

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda sarı-lacivertli ekip, pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Emenike, antrenman saatlerinde Nijerya Milli Takımı'ndan dönüş yolunda olduğu için çalışmaya katılamadı. Meksika ile Atlanta'da oynadıkları maç nedeniyle uzun bir yolculuk yapan sarı-lacivertli futbolcunun dinlendirileceği ifade edildi. Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Alves, kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmasına devam etti.
WEBO VE CRISTIAN TAKIM ARKADAŞLARINA KATILDI
Sakatlıkları geçen Webo ve Cristian, takımla çalışmalara başladı. Ligde 19. haftadaki Eskişehirspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından 4 maçta forma giyemeyen Kamerunlu golcü, teknik direktör Yanal'ın kararına göre Trabzonspor maçının kadrosunda yer alabilecek. Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bu arada, antrenmanı izleyen Heybeliada Deniz Lisesi'nden 3 subay, 1 astsubay ve 23 öğrenci, futbolculardan Mehmet Topal ve Salih Uçan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker ve Selim Kosif, antrenmanın bir bölümünü izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...