Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ocak 2016 04:09

İkili arasındaki kriz çözüldü

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Leverkusen'de forma giyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu arasında kriz çıktı.

İkili arasındaki kriz çözüldü
kenan sofuoğlu,hakan çalhanoğlu

Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu arasında Whatsapp krizi çıktı. 

Yaşanan kriz ile ilgili Facebook hesabından bir gönderi paylaşan Kenan Sofuoğlu, Whatsapp görüşmesinin ekran görüntüsüne de yer vererek, "Hakan Çalhanoğlu, beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı." dedi.

Kenan Sofuoğlu'nun paylaştığı, ikili arasındaki Whatsapp görüşmesinde kullanılan ifadeler şu şekilde:

Gecenin ilerleyen saatlerinde de Kenan Sofuoğlu yine Facebook hesabı üzerinden bir açıklama daha yayınlandı. İşte Sofuoğlu'nun sözleri:

"İnsan sevdiğine kırılır..
Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum...
Bu paylasimi Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar buyutulmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten öturü paylaşımı kaldırıyorum."

Günün polemiğine son noktayı ise yaptığı açıklamayla Hakan Çalhanoğlu koydu. İşte Bayer Leverkusen'in yıldızının sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklama:

"Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk. Bir problem yok. En yakın zamanda Almanya'da bir maçımda onu ağırlamayı heyecanla bekliyorum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...