Tgrt Haber
22 Aralık 2015 15:33

İlhan Cavcav'dan 'Fuat Çapa' açıklaması

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Teknik Direktör Fuat Çapa ile anlaştıklarına ilişkin çıkan haberlere yanıt verdi. Cavcav, 'Biz Fuat Çapa ile anlaşmışız, Çapa antrenmana çıkmış. Yok böyle bir şey' dedi.

İlhan Cavcav'dan 'Fuat Çapa' açıklaması
İlhan Cavcav, Fuat Çapa,

Bazı internet sitelerinde yer alan "Fuat Çapa'yı jet hızıyla kovdu" ve "İlhan Cavcav kendini aştı" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, teknik direktör arayışları kapsamında bugün Fuat Çapa'yı Ankara'ya davet ettiklerini belirtti. Sabah saatlerinde Çapa ile görüştüklerini açıklayan Cavcav, "Görüşmemiz sırasında anlaşamadığımız bazı hususlar oldu. Bu nedenle ortak noktalarda anlaşma zemini olmayınca, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diledik. Bu nedenle, gün içerisinde bazı haber kaynakları ile internet sitelerinde farklı haberlerin yer aldığını gözlemlemiş bulunmaktayım. Bu arkadaşlarımıza göre, biz Fuat Çapa ile anlaşmışız, Çapa antrenmana çıkmış. Yok böyle bir şey. Sadece görüşme için çağırdık ve olumlu neticelenmedi. Bu açıklamayı da bir bakıma yanlış anlamayı düzeltmek ve camiamızı bilgilendirmek için yapma gereği duydum" ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...