Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2016 17:28

İlkay Gündoğan Euro 2016'da yok

Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın, çıktığı antrenmanda sakatlandığı ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

İlkay Gündoğan Euro 2016'da yok
ilkay gündoğan,bundesliga,

Almanya Milli Takımı'nın yıldız futbolcularından Gündoğan, Euro 2016'da da forma giyemeyecek.Alman Bild Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre Dortmund'un yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, geçen Salı günü takımla çıktığı antrenmanda diz kapağından sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı ve soyunma odasına girdi. İkili mücadele sonucu değil, yalnız başına topla çalışırken sakatlandığı belirtilen İlkay'ın, bugün yapılan kontrolleri sonucu 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Buna göre İlkay Gündoğan, Bundesliga'nın kalan maçlarında ve 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynayamayacak.Oyuncunun ani sakatlığı Borussia Dortmund ve Alman Milli Takımı'nda şok etkisi oluştururken, İlkay Gündoğan 2014 Dünya Kupası'nda da belinden ameliyat olduğu için yer alamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...