Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2016 13:36

İlkay Gündoğan'dan Dortmund'a veda

Borussia Dortmund’dan İngiliz ekibi Manchester City'e transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Alman ekibine veda etti.

İlkay Gündoğan'dan Dortmund'a veda
İlkay Gündoğan, Dortmund,

Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, İngiliz devi Manchester City ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Gündoğan, sosyal medya adresinden paylaşımda bulunarak Alman ekibine veda etti. Yıldız futbolcu, Borrusia Dortmund’da çalıştığı teknik direktörler Thomas Tuchel ve Jürgen Klopp ile olan fotoğrafını paylaşarak altına şu notu ekledi:
“Dortmund’da 5 başarılı yıl geçirdim. Beraber zaferler ve yenilgiler yaşadık. Dortmund'da çalıştığım Jürgen Klopp ve Tuchel'e özel teşekkür ederim. Pep Guardiola gibi bir isimle çalışmayı hep istemiştim. Kadrosuna katılan ilk isim olduğum için gurur duyuyorum. Premier League ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarını kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kariyerimdeki en güzel yılların önümde olduğunu düşünüyorum. Bu yeni serüvene başlamak için sabırsızlanıyorum.” 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...