Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2014 14:28

İnanılmaz olay, şampiyonluk maçında başından vuruldu

Kıbrıs Rum Kesimi 1.Lig'inde AEL Limassol ve APOEL Nicosia arasında oynanan ve şampiyonu belirleyen karşılaşma, futbol sahalarında ender görülecek talihsiz bir olay yüzünden durakladı.

İnanılmaz olay, şampiyonluk maçında başından vuruldu
kıbrıs rum yönetimi,maç başından vurulma olayı,kıbrıs rum kesimi,

APOEL Nicosia forması giyen savunması oyuncu Kaka, tribünden kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından ateşlenen silahtan çıkan mermi ile başından vuruldu. Talihsiz olay öncesinde yedek kulübesinde bulunan Kaka, merminin yedek kulübesini gelip geçmesinin ardından kafasından yaralandı.Brezilyalı oyuncu başına aldığı mermi darbesi ile yaralanınca ilk müdahele hemen saha kenarında yapıldı. Yapılan ilk müdahelenin ardından hemen hastaneye kaldırılan savunma oyuncusunun kafasına dikiş atıldığı ve durumunun çok ciddi olmadığı, hatta taburcu edileceği belirtildi.Kaka'nın yanısıra kulüp doktorunun da yaralandığı talihsiz olayın yaşandığı sırada statta 500'den fazla güvenlik görevlisinin bulunması ve bu kadar önleme rağmen böylesine bir hadisenin yaşanması spor kamuoyunda şaşkınlık oluşturdu..Brezilyalı oyuncunun tedavisinin ardından devam eden mücadele 0-0 eşitlik ile sona erdi ve alınan bu sonucun ardından ev sahibi ekip AEL Limassol, şampiyonluğunu ilan etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...