Tgrt Haber
16 Eylül 2015 23:23

İnegölspor'da Ankara Demirspor maçı hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Serhat Güller, deplasmanda yapacakları Ankara Demirspor maçına ilişkin, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmaya çalışacağız. İnşallah bunu başaracağız" dedi.

İnegölspor'da Ankara Demirspor maçı hazırlıkları
inegölspor, ankara demirspor,

Bordo-beyazlı ekip, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde Güller gözetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular taktik ağırlıklı çalışma yaptı. İdmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.

İdman sonrası gazetecilere açıklama yapan Güller, Ankara Demirspor maçının zor geçeceğini söyledi.

Maçın, stat havasından uzak bir yerde, tesiste oynanacağını ifade eden Güller, şöyle konuştu:

"Bizim adımıza hazırlık maçı havasında geçecek tarzda bir karşılaşma olacak. Bunları mental anlamda futbolcularımızla da paylaşıyoruz. Onu da hazırlamaya çalışıyoruz. Hangi maçı oynarsak oynayalım içeri veya dışarı bizim ligimiz zor bir lig. Zor takımların olduğu bir gruptayız ama kazanmamız gereken bir karşılaşma olduğunu da biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmaya çalışacağız. İnşallah bunu başaracağız."

Güller, gribal hastalığı olan Mahmut Şeker haricinde takımda sakat veya cezalı oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...