Tgrt Haber
20 Temmuz 2015 15:49

İngiliz basını Fenerbahçe transferini müjdeledi

İngiliz basını Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefini sayfalarına taşıdı.

İngiliz basını Fenerbahçe transferini müjdeledi
İngiliz basını, Fenerbahçe, transfer,

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci olarak tamamlayan, bu sezon ligde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Fenerbahçe, önemli transferler yapmaya devam ediyor. Şu ana kadar Simon Kjær, Fernandao, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Abdoulaye Ba, Fabiano, Nani ve Robin van Persie transferleri ile büyük sükse oluşturan Fenerbahçe, duracak gibi de durmuyor. Takıma bir orta saha ve bir de kanat oyuncusu alınabileceği iddiaları hemen her gün basında yer buluyor. Orta saha için Ramires ve Guarin gibi isimler geçerken, kanatta özellikle Everton oyuncusu Kevin Mirallas dillendiriliyordu. Fakat bugün The Sun yeni bir iddia attı: Lennabahce.
Tottenham Hotspur forması giyen İngiliz kanat oyuncusu Aaron Lennon The Sun'ın iddiasına göre Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi. Tottenham'ın gözden çıkardığı Lennon için biçilen bonservis bedeli 7 milyon sterlin (~ 10 milyon euro) Nani ve Robin van Persie transferleri ile dikkat çeken Fenerbahçe'nin Premier Lig'den yeni hedefinin Aaron lennon olduğu iddia edilirken, Tottenham'da Mauricio Pochettino'nun ilk 11'de düşünmediği oyuncunun da bu sebepten dolayı ayrılabileceği yazılırken, Premier Lig'den Everton'ın da devrede olduğu belirtildi. 1.65 boyundaki 1987 doğumlu İngiliz kanat oyuncusu Aaron Lennon, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Tottenham'da ikinci yarısını ise kiralık olarak Everton'da geçirdi. Oyuncu toplamda 31 maçta 1813 dakika süre alırken, 2 gol atıp 3 asist yaptı.
(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...