Tgrt Haber
26 Şubat 2015 13:14

İngiliz dev kulüpten Arda için servet

Atletico Madrid'in 10 numarası Arda Turan'ın sezon sonunda İngiltere'ye gideceği iddiaları güçlenmeye başladı.

İngiliz dev kulüpten Arda için servet
arda turan,liverpool,transfer,teklif,

İspanyol ve İngiliz gazeteciler istihbarat çalışmalarını sonuçlandırdılar: Liverpool'un listesinde birinci sıra Arda Turan'ın.Express'in İspanya'ya dayanarak elde ettiği bilgiye göre, Liverpool hücum hattındaki 'oyunu kontrol edecek' futbolcu eksikliğini Arda Turan ile gidecek. Sturridge, Ibe ve Sterling gibi süratli hücumcuları olmasına karşın oyun kontrolünü eline alacak ve hücumları yönlendirecek bir ismin eksikliğini yaşayan Liverpool, Arda için Atletico Madrid'e 36 milyon euro teklif etmeyi planlıyor.
"SEZON SONUNDA..."
Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Arda Turan’ın Galatasaray’a geri dönmesi imkansız. Arda’ya zaten şu anda yapılan bir teklif yok. Sezon sonunda Atletico’da kalıp kalmayacağını konuşmak için çok erken" diyerek milli oyuncunun İspanya'da ayrılabileceğine dair sinyaller vermişti.
Bu sezon Atletico Madrid forması ile 31 maça çıkan Arda Turan 3 gol atıp 6 asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...