Tgrt Haber
13 Şubat 2014 20:41

İngiliz devi, Bruma için geliyor

İngiliz'in köklü kulübü Liverpool, Galatasaray'ın genç yıldızı için kesenin ağzını açtı!

İngiliz devi, Bruma için geliyor
İngiliz devi, Liverpool, Galatasaray, Bruma

Transfer sezonu bitti ancak gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Planlamalarını uzun vadeli yapmakla ünlü olan özellikle Premier Lig ekiplerinde 2014-15 sezonu için hazırlıkları şimdiden başlamış durumda. İngiliz basınında ise bugün çok ilginç bir haber yapıldı. Sports Direct News'te çıkan haber, Liverpool ve Arsenal'in, Galatasaray'da top koşturan genç oyuncuyla ilgilendiği yönündeydi. İddialara göre, Liverpool, sarı-kırmızılıların 19'luk yıldız adayı Bruma'nın transferi için girişimlere başladı. Liverpool'un bu transfer için ayırdığı bütçe ise Galatasaray'ı memnun edecek cinsten: 19 milyon euro!
Mourinho da takipte
Haberde, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun da vatandaşı Bruma'yı istediği genç kanat oyuncusunun sakatlığı sonra bu transfer görüşmelerini askıya aldığı yönünde ifadeler yer alıyor. Galatasaray, sezon başında Sporting Lizbon'da transfer ettiği Bruma için 10 milyon euro bonservis ödemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...