Tgrt Haber
20 Ocak 2022 09:16

İngilizler Acun Ilıcalı’ya lakap taktı: Artık böyle sesleniyorlar

İngiliz ekibi Hull City’i satın alan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı şehirde adeta kahraman gibi karşılanırken İngilizler, kulübün yeni patronu Ilıcalı'ya nasıl sesleneceklerini de şimdiden belirledi.

İngilizler Acun Ilıcalı’ya lakap taktı: Artık böyle sesleniyorlar
Acun Ilıcalı,Hull City

Ünlü medya patronu ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın futbola olan sevgisini bilmeyen yok. Türkiye’de düzenlenen organizasyonlarda gerekse katıldığı programlarda futbola olan sevgisini sıkça dile getiren Acun Ilıcalı en büyük hayalini gerçekleştirdi. Ilıcalı, İngiltere Championship ekibi Hull City'yi resmen satın aldı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından kulübün İngiltere Futbol Ligi tarafından onaylandı ve Acun Ilıcalı'nın kulüp üzerinde tam yetkili olduğu süreç başladı. Ilıcalı, kulübe gitti ve taraftarların sevgi gösteri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

İngilizler Acun Ilıcalı’ya lakap taktı: Artık böyle sesleniyorlar

LAKABI BİLE ŞİMDİDEN BELLİ

Acun Ilıcalı, İngilizlerle kısa sürede kaynaşırken ülkede sevdikleri isimlere lakap takmalarıyla bilinen İngilizler, Acun Ilıcalı'ya nasıl sesleneceklerini buldu. Ilıcalı ile İngiliz televizyoncu Simon Cowell'in ismini yan yana getiren İngilizler, Ilıcalı'ya "Türk Simon Cowell' diye sesleniyor.

SİMON COWELL KİMDİR?

Simon Phillip Cowell, İngiliz A&R, televizyon yapımcısı, girişimci ve televizyon kişiliği olarak biliniyor. Cowell, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan The X Factor, Pop Idol, American Idol ve Britain's Got Talent türü yetenek yarışmalarında jüri üyeliği yapmasıyla tanınıyor. Acun Ilıcalı da bu tarz programlar yapması nedeniyle Cowell ile benzerlik taşıyor.

İngilizler Acun Ilıcalı’ya lakap taktı: Artık böyle sesleniyorlar

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...