Tgrt Haber
24 Şubat 2014 07:05

İngilizleri, Galatasaray korkusu sardı

İngiltere'nin The Sun on Sunday gazetesi Galatasaray Chelsea maçı öncesi Drogba ve Mancini'ye geniş yer verdi.

İngilizleri, Galatasaray korkusu sardı
chelsea,galatasaray korkusu,ingiltere the sun gazetesi,galatasaray chelasea maçı,

İngiltere'de pazar günlerinin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun on Sunday, Galatasaray-Chelsea maçı öncesi Didier Drogba ve Roberto Mancini'ye geniş yer ayırdı.'Drog Bite'' (Drogba ısırması) başlıklı yazıda, Chelsea'nin eski efsanesi Drogba'nın, İngiliz ekibini devirmeye hazırlandığı kaydedildi.
Drogba'nın, Şampiyonlar Ligi'ndeki rekorlarını okurlarına aktaran The Sun on Sunday, Şampiyonlar Ligi'nde 85 kez forma giyen Fildişi Sahilli futbolcunun 42 gol attığını hatırlattı. Drogba'nın dev arenada kazanma oranının yüzde 40 olduğu da kaydedildi.Teknik Direktör Roberto Mancini'nin, Chelsea karşısında en çok Drogba'ya güvendiği de belirtildi. Dünyaca ünlü futbolcunun, Galatasaray'ın, Juventus'u 1-0 yendiği maçta mükemmel bir performans ortaya koyduğu ifade edildi. Haberde, 2 yıl önce Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşıyan Didier Drogba için, ''Olağanüstü adam'' benzetmesi yapılması dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...