Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 May 2021 23:25

İngiltere Şampiyonlar Ligi finali için UEFA'ya başvurdu

İngiltere Futbol Federasyonu 29 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’da yapılması planlanan Şampiyonlar Ligi Finali’nin İngiltere’ye alınması için UEFA’ya başvuru yaptı.

İngiltere Şampiyonlar Ligi finali için UEFA'ya başvurdu
İngiltere,Şampiyonlar Ligi

İngiltere’de Türkiye’den gelenler için 10 gün karantina şartı sonrası İngiltere Futbol Federasyonu harekete geçti. İngiltere Futbol Federasyonu İstanbul’da oynanması planlanan dev finalin İngiltere’ye alınması için UEFA’ya başvurdu. Başvuru yaptıklarını dile getiren İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, son kararı UEFA'nın vereceğini söyledi.

Ulaştırma Bakanı, ayrıca İngiliz taraftarlara seyahat yasağı uygulama kararı aldıkları Türkiye'de oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline gitmemeleri uyarısında da bulundu.

TAKIMLAR SESSİZ KALDI
Konuya ilişkin Chelsea ve Manchester City'den henüz açıklama yapılmazken İngiliz basınında yer alan haberlerde, Premier Lig takımlarından Aston Villa'nın karşılaşmanın Villa Park Stadı'nda sınırlı sayıda taraftarla oynanması için İngiliz Futbol Federasyonu ve UEFA'ya başvurduğu kaydedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...