Tgrt Haber
01 Aralık 2021 07:18

İrfan Can'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Devre arasında boğazını sıkmış

Göztepe önünde kaybedilen puanlarından ardından lig yarışında ağır darbe alan Fenerbahçe'ye bir can sıkıcı haber de İrfan Can'dan geldi.

İrfan Can'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Devre arasında boğazını sıkmış
fenerbahçe haberleri,,irfan can kahveci,,vitor pereira,

Fenerbahçe Süper Lig’de oynadığı son maçta Göztepe deplasmanından bir puanla dönerek zirveden daha da uzaklaştı. Sarı lacivertlilere önemli oyuncuları İrfan Can Kahveci’den can sıkan bir haber geldi.

DEVRE ARASINDA KAVGA

Sarı lacivertli futbolcu ile Atakan Rıdvan Çankaya arasında, karşılaşmanın devre arasında tünelde kavga yaşandığı ortaya çıktı. Temsilci ve görüntü raporlarına göre rakibinin boğazına sarılan İrfan Can, tedbirli olarak PFDK'ya gönderildi. 5-10 maç arası ceza gerektiren (44. madde) eylemde haksız tahrik indiriminin olacağı ve İrfan'ın 2-3 maç arası ceza alacağı belirtildi. Atakan da "sportmenliğe aykırı hareketleri" sebebiyle tedbirli olarak disipline gönderildi.

İrfan Can'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Devre arasında boğazını sıkmış

Öte yandan maç içinde gergin olan İrfan Can, oyundan alındığında Pereira'ya da öfkelenmişti. Oyundan alınınca önce büyük şaşkınlık yaşayan sonra da sinirli şekilde kenara gelen futbolcu, kendisini teselli etmek isteyen Mesut Özil'e, "Ben böyle şey görmedim" diyerek karara öfke saçtı. Mesut ise İrfan Can'ı sakinleştirmeye çalıştı.

PEREİRA'DAN İRFAN CAN AÇIKLAMASI

İrfan Can’ın oyundan alınmasına gösterdiği tepkiyle ilgili konuşan Pereira, “Tepkisini görmedim Tepki gösterdiyse de normaldir. Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Oyuncuların hangisinin girip hangisinin çıkacağına karar vermek benim görevim” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...