Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2021 10:27

İsmail Çipe kimdir, sözleşmesi ne zaman bitiyor? Galatasaray kaleci transferi yapacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Galatasaray Denizlispor'u NEF Stadyumu'nda konuk etti. Karşılaşmanın berabere sonlanmasıyla maç uzatlamalara giderken sarı kırmızılı ekip 6-5 yenildi. Karşılaşmada sergilediği performans nedeniyle kaleci İsmail Çipe sosyal medyada gündem oldu. Peki İsmail Çipe kimdir, kaç yaşında?

İsmail Çipe kimdir, sözleşmesi ne zaman bitiyor? Galatasaray kaleci transferi yapacak mı?
ismail çipe,galatasaray,futbol,transfer,ziraat türkiye kupası

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Denizlispor'a yenilerek kupaya veda etti. Maçın ardından ise taraftarlar kaleci İsmail Çipe için sosyal medyadan eleştiride bulundu. Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kaleyi devralan İsmail Çipe çıktığı ilk maçlarda vasatın altında kalmasına rağmen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim tarafından tebrik edildi. İşte İsmail Çipe ve Galatasaray kaleci transferi hakkında bilmeniz gerekenler. 

İSMAİL ÇİPE KİMDİR? 

İsmail Çipe 5 Ocak 1995 tarihinde Hatay’da dünyaya geldi. Kaleci mevkisinde oynayan İsmail Çipe futbol kariyerine Hatayspor'da başladı. 2010 yılında İsmail Çipe Galatasaray altyapısına transfer oldu. Çipe Bugsaşspor, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor'da kiralık olarak forma giydi. Günümüzde Galatasaray2da forma giyen İsmail Çipe Galatasaray Denizlispor maçı ardından tepki topladı. İsmail Çipe, kariyerinde çıktığı 68 maçta 112 gol yedi.

Galatasaray Denizlispor maçı 90 dakikasında 3-3'lük eşitlikle tamamlanmasının ardından uzatmalarda eşitlik bozulmadı. Penaltılara kalan maçın ardından Denizlispor, Galatasaray'ı 6-5 mağlup etti. Toplantıda 9-8'lik skorla Denizlispor bir üst tura yükselerek adını son 16 turuna yazdırdı. 

GALATASARAY KALECİSİ KİM OLACAK? 

Muslera, Galatasaray Sivasspor maçı sırasında takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak sakatlanmasının ardından sarı kırmızılı ekipte kaleyi İsmail Çipe devraldı.İsmail Çipe’nin Galatasaray Denizlispor maçında sergilediği performansın ardından gözler ''Galatasaray kalecisi kim olacak?'' sorusuna çevrildi.

Galatasaray devre arası transferi için Giresunspor'a kiralık gönderdiği kalecisi Okan Kocuk isminde karar kıldı. Okan Kocuk transferi ile ilgili Karadenizli ekiple görüşmelere devam edilirken sarı kırmızılı yönetim Süper Lig ikinci yarısında liderlik mücadelesine dahil olabilmek için güçlü isimlerle görüşüyor. 
Galatasaray kalecisi Muslera’nın eksikliğinde İrfan Can Eğribayat ismini de değerlendirmeye aldı. 

İsmail Çipe kimdir, sözleşmesi ne zaman bitiyor? Galatasaray kaleci transferi yapacak mı?

İSMAİL ÇİPE SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTİYOR? 

Galatasaray Denizlispor maçı toplanda 9-8 Galatasaray yenilgisi ile sonuçlandı. Kaleci İsmail Çipe; aşırtma gol, kendi takım arkadaşından gol, rakibin fake çalımıyla gol, panenka penaltısıyla gol ve rakip kaleciden penaltı golü yemesi nedeniyle tepki eleştirilerin hedefine oturdu. Taraftarlar ''İsmail Çipe sözleşmesi ne zaman bitiyor?'' sorusunun cevabına odaklandı. Galatasaray 1 Kasım 2021 tarihinde yaptığı açıklamada ''Profesyonel futbolcumuz İsmail Çipe ile 2022-2023 sezonu sonuna dek geçerli yeni sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' ifadelerine yer verdi. 

GALATASARAY DENİZLİSPOR MAÇI ARDINDAN TARAFTARDAN İSMAİL ÇİPE TEPKİSİ 

Galatasaray Denizlispor maçı ardından sosyal medyadan kaleci İsmail Çipe'ye tepki yağdı. İşte dikkat çeken tepkiler: 

''İsmail Çipe'nin çıkardığı top sayısı: 0 Kale direğinin çıkardığı top sayısı: 1'' 

''İsmail Çipe, bir maçta aşırtma gol, panenka penaltısı ve kaleciden gol yemeyi tek maça sığdıran ilk kaleci olarak tarihe geçti. Helal olsun!''

"Denizlispor'un yedek kalecisi Galatasaray'ın yedek kalecisi İsmail Çipe'den daha iyi. 25 milyon Euro'ya kurulan takımın yedek kalecisi İsmail olamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...