Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2014 19:27

İsmail Kartal, Diego'yu Karabük maçında oynatacak mı?

Yeni sezona Karabükspor maçı ile "Merhaba" diyecek olan Fenerbahçe'de Cristian ve Yobo ile yollar ayrılırken, Krasic'in ise sözleşmesi donduruldu.

İsmail Kartal, Diego'yu Karabük maçında oynatacak mı?
ismail kartal,diego ribas,fenerbahçe,karabük maçı,

Bu durumda Diego Ribas için lisans çıkarma imkanı doğarken, Brezilyalı oyuncunun lisansı pazar günkü maça yetişse bile teknik direktör İsmail Kartal'ın yedek soyunduracağı öğrenildi. Diego'nun sakatlığının geçtiği, ancak Galatasaray maçındaki kurguyu bozmak istemeyen Kartal'ın maça Diegosuz başlamayı düşündüğü belirtildi
Cezalı Volkan'ın yerine Mert, sakatlığı bulunan Alves'in yerine ise Kadlec görev yapacak. Süper Kupa finalinde iyi bir maç çıkaran Meireles'i kesmek istemeyen İsmail Kartal'ın, Karabükspor karşısında sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:
Mert Günok - Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner - Meireles, M.Topal, Emre - Kuyt, Emenike, Sow
VE FENERBAHÇE AÇIKLADI! DİEGO'NUN LİSANSI ÇIKTI...
Fenerbahçe Kulübü, Diego Ribas'ın lisans işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.
Açıklama şöyle;
"Brezilyalı oyuncumuz Diego Ribas’ın sözleşmesi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanmış ve lisans işlemleri tamamlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...