Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2016 23:19

İsmail Kartal'dan çok kritik açıklamalar

Gaziantepspor Teknik Direktörü Kartal, "Oyuncularımızın coşkusu, istekli oluşu bizi daha çok motive ediyor." dedi.

İsmail Kartal'dan çok kritik açıklamalar
ismail kartal, açıklama,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Oyuncularımızın coşkusu, istekli oluşu bizi daha çok motive ediyor. Bununla beraber taraftarımızın bize verdiği destekle her geçen gün daha çok gelişiyoruz." dedi.

Kartal, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların çok iyi gittiğin belirterek, Bursaspor maçında alınan 3 puanı taraftara ve camiaya hediye ettiklerini söyledi.

Belarus Milli Takımı'nda yer alan Sergey Kıslyak, izinli Davy Angan ve hafif sakatlığı bulunan İlhan Parlak'ın antrenmana katılmadığını ifade eden Kartal, şöyle konuştu:

"Sıkı çalışıyoruz, iyi yoldayız hep söylüyorum yeni kurulan bir takımız. Bununla beraber oyuncularla aramızda iyi bir iletişim kurduk. Gerçekten iyi bir takımımız var bu doğrultuda biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın coşkusu istekli oluşu bizi daha çok motive ediyor. Bununla beraber taraftarımızın bize verdiği destekle her geçen gün daha çok gelişiyoruz. Gelişime açık bir takımız. Daha iyi olmak için oyuncularımızla beraber çok çalışıp, futbolumuzu daha da geliştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Zaman zaman kötü oynayabiliriz ama önemli olan orta ve uzun vadede taraftarı mutlu eden, onların görmek istediği bir takım haline gelmek istiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...