Tgrt Haber
27 Nisan 2014 18:08

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i

Beşiktaş'ın Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacağı ekibin ilk 11'i belli oldu.

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i
beşiktaş,sivasspor,beşiktaş sivasspor maçı,ilk 11 ler,

4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu mücadeleyi Skorer'in canlı anlatım sayfasından canlı olarak takip edebilirsiniz...Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş kritik Sivas virajında... Kartal rakibini deplasmanda yenerek Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma yolunda büyük bir avantaj yakalamayı hedefliyor..Sivasspor'da sakat ya da cezalı futbolcu yok. Beşiktaş'ta ise Veli, İsmail, Motta ve Jones cezaları sebebiyle zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. Fernandes, Ersan, Sivok, Muhammed ve Escude de sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar.
4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Mete Kalkavan'ın yöneteceği karşılaşma Lig TV 2'den naklen ekrana gelecek.
Sivasspor muhtemel 11'i
Sivasspor: Korcan, Cicinho, Manuel da Costa, Ümit Kurt, Ziya, Kadir, Adem, Burhan, Chahechouhe, Aydın, Utaka
Beşiktaş ilk 11'i!
Beşiktaş: Tolga , Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Dany, Uğur Boral, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Almeida

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...