Tgrt Haber
13 Nisan 2014 13:29

İşte Fenerbahçe-Antalyaspor maçının İlk 11'leri

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ile bugün yapacağı karşılaşmayla ligde rakibiyle 38. kez karşı karşıya gelecek.

İşte Fenerbahçe-Antalyaspor maçının İlk 11'leri
fenerbahçe,antalyaspor maçı,ilk 11 ler,fenerbahçe maçı,fenerbahçe ilk 11,

İki takım arasında bugüne dek yapılan 37 maçın 26'sını Fenerbahçe, 4'ünü Medical Park Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi."Sarı Kanaryalar"ın toplam 69 golüne, Akdeniz temsilcisi 28 golle karşılık verdi.Sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.
İstanbul'daki maçlar
Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ile İstanbul'da yaptığı maçlarda rakibine sadece son randevuda yenildi.İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-83 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu maç 1-1 berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, daha sonra İstanbul'da Medical Park Antalyaspor ile yaptığı 17 maçtan 16'sını kazanırken, sadece geçen sezon 3-1 mağlup oldu.
İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 43 gol atarken, kalesinde 13 gördü.
Farklı skorlu galibiyetler
Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-97 sezonunda deplasmanda 5-0'lık skorla aldı.Medical Park Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısında geçen sezon İstanbul'daki maçı 3-1 kazanarak, rakibi karşısında en farklı galibiyetini elde etti.Bu arada, 1984-85 sezonunda Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 36 maç içinde en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.Galatasaray ile oynadığı derbi maçın ardından 5 futbolcusu cezalı duruma düşen sarı-lacivertliler,Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarının desteğiyle Medical Park Antalyaspor'u yenerek, şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Süleyman Abay yönetecek.
5 oyuncu cezalı
Fenerbahçe'de geçen hafta oynadığı Galatasaray derbisinde görülen kartlar nedeniyle 5 oyuncu cezalı duruma düştü. Derbide kırmızı kartla oyun dışında kalan Emre Belözoğlu ile gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mehmet Topal ve Emenike bugünkü maçta forma giyemeyecek.Teknik direktör Ersun Yanal, Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecekleri mücadelede, savunma, orta alan ve forvet hattında mecburi 5 değişiklik yapacak. Yanal, eksikler nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna A2 takımından da oyuncular alacak.Bu oyuncuların yokluğunda Medical Park Antalyaspor karşısında Selçuk Şahin, Kadlec, Salih Uçan, Webo ve Mehmet Topuz görev bekliyor.
Alper Potuk takıma katıldı
Sakatlığı nedeniyle Bursaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Alper Potuk, hafta içinde takımla çalışmalara başladı.Ersun Yanal'ın Alper'i bugünkü maçın 18 kişilik kadrosuna alması bekleniyor. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyor.İki oyuncu sarı kart ceza sınırında
Ligde üçer sarı kartları bulunan Kuyt ve Caner Erkin, bu akşamki maçta sarı kart görürse, 30. haftada Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz'ın da ligde 3 sarı kartı var.
Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 19:00
Hakem: Süleyman Abay
MUHTEMEL 11'LE
Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Kadlec, Caner, Kuyt, Selçuk, Meireles, Alper, Sow, Webo
Antalyaspor: Hakan, Koray, Giray, Boum, Musa, Vederson, Serkan, İbrahim, Uğur, Tita, Diarra

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...