Tgrt Haber
30 Kasım 2014 10:31

İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi

Devre arasında Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves'le yollarını ayırarak kadrosunu bir stoperle takviye etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de adaylar ön plana çıkmaya başladı.

İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi
fenerbahçe,transfer,liste,

Geçtiğimiz sezon Rusya'nın Zenit takımından 5.5 milyon euroya transfer edilen ve Ersun Yanal döneminde yaşanna şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Alves'in, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sonrası gözden çıkarılmasıyla stoper arayışına giren Fenerbahçe'de öne çıkan isimler şu şekilde;
Uğur Demirok
Galatasaray altyapısından yetişen ve Akhisar Belediyespor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Uğur Demirok, takımıyla son 2.5 sezonda 71 Süper Lig maçına çıktı. Sezon sonunda takımıyla olan sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcunun adı eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sarı kırmızılı takımla anlaşmasının ardından Galatasaray ile anılsa da elini çabuk tutmak isteyen Fenerbahçe, başarılı oyuncuyu devre arasında renklerine katabilir.
Kaan Ayhan
Schalke 04 forması giyen gurbetçi futbolcu İsmail Kartal'ın ilk adayı konumunda ancak ekonomik durumu çok da parlak olmayan sarı lacivertli takımın Kaan'ın 5 milyon euro civarındaki bonservis bedelini ödemesi oldukça zor görünüyor. Bu sezon Alman ekibiyle 9 Bundesliga, 3 de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 12 maçta forma giyen 20 yaşındaki oyuncu son dönemde Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a da davet edilmişti. A Milli Takım'ın önümüzdeki yıllardaki vazgeçilmez stoperi olması beklenen genç yıldızın Fenerbahçe'ye transferi devre arasında gerçekleşmese bile ilerleyen yıllarda adını sıklıkla duyacağız gibi görünüyor.
Serdar Taşçı
Menajerliğini Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'un yaptığı Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı, sezon başında Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş ancak bu transfer gurbetçi oyuncunun sakatlığı nedeniyle gerçekleşmemişti. Sakatlığını tamamen atlatan ve bu sezon Rus ekibinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Serdar Taşçı'nın takımıyla 2 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına karşın, Emmanuel Emenike transferleri nedeniyle iyi ilişkiler içerisinde bulunan iki kulübün anlaşması zor görünmüyor. İsmail Kartal'ın Serdar'ın Rusya'daki performansını yakından takip ettiği bilinirken, yabancı sınırının önümzdeki durumunun netleşmesinin ardından genç futbolcu için girişimlerin başlaması bekleniyor.
Sezon böyle tamamlanabilir
Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz gibi isimlerin sözleşmelerinin son senesine girilmesi nedeniyle stoper transferinde çok sayıda hamle şansı bulunan Fenerbahçe'nin Egemen Korkmaz'ın sakatlık sonrası performansına göre sezonu Kadlec, Bekir, Egemen ve Serdar'la tamamlaması da ihtimaller dahilinde. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edilmesi halinde büyük bir transfer operasyonu gerçekleştirmesi beklenen Fenerbahçe'nin, istenen oyuncuyla ocak ayında anlaşılamaması halinde transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağı ve Şampiyonlar Ligi gelirlerinin de etkisiyle yazın atılabileceği ifade ediliyor. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...